Zo voelt lekker uit eten

Het oog wil ook wat. En alle andere zintuigen ook. Bij Fleurie geloven we dat lekker uit eten een complete, unieke beleving moet zijn. Daarom streven wij er continu voor om jou een geweldige, culinaire ervaring te bieden in ons restaurant.

Esthetisch tafelen

Doet de naam "Fleurie" je ook meteen aan de pracht van bloemen denken? Dan zit je helemaal goed. Francien is namelijk naast gastvrouw ook een ervaren bloemiste. Haar inspiratie komt mooi tot uiting in het restaurant.

Kom je lekker uit eten bij ons? Dan dompelen we je niet alleen onder in een culinaire ervaring, maar ook in een adembenemende setting. Elk bloemstuk in het restaurant, zelfs enkele decoratiestukken, zijn met de liefdevolle hand van Francien tot stand gekomen.

Kaas van Peter Verbruggen

Kaas is één van de passies van chef-kok René. Wekelijks trekt hij naar Beringen om er bij kaasmeester Peter Verbruggen zorgvuldig een reeks heerlijke, gevarieerde kazen te selecteren.

Heb je graag een kaasplankje? René komt met zijn kaaswagen naar jouw tafel en gidst je door de verschillende kazen. Geniet van deze unieke kaasproeverij. De verschillende smaken van de kazen zorgen samen voor één mooie, afgeronde ervaring.
Reserveer je tafel

Geselecteerde wijnen

René maakt vol passie de gerechtjes op je bord. Heb je er graag een heerlijke wijn bij? Weet dan dat die zorgvuldig geselecteerd is door gastvrouw Francien.

Zij kiest namelijk de beste wijnen die perfect aansluiten bij de creaties van haar man. Samen zorgen Francien en René voor jouw beleving bij Fleurie. Hun gedeelde passie en inspanning leverden hen intussen 13,5/20 Gault-Millau-punten op.

Geniet van je culinaire ontdekkingstocht

crossmenu