Op ontdekkingsreis in ons culinair restaurant

Laat je elke keer opnieuw verrassen tijdens een culinaire ontdekkingstocht door heerlijke smaken, zalige geuren, mooie bereidingen en prachtige kleuren. Bekijk hier onze verschillende menu's. Hoe kunnen wij jou betoveren?

Creatieve lunch

3-gangen menu (€47,00)


’s Middags genieten van een smakelijke lunch? Beleef de heerlijke smaken, geuren en prachtige kleuren van ons 3-gangenmenu.

Enkel mogelijk op donderdag en vrijdag.
Reserveer je tafeltje

Culinair menu

's Avonds lekker lang tafelen doe je met onze menu's. Gecreëerd met passie door chef-kok René, en met dagverse seizoensproducten.

4-gangen menu (€70,00)

Aangepaste wijnen €30,00 - bobversie €18,00

5-gangen menu (€82,00)

Aangepaste wijnen €37,00 - bobversie €22,00

6-gangen menu (€94,00)

Aangepaste wijnen €44,00 - bobversie €25,00

7-gangen menu (€106,00)

Aangepaste wijnen €51,00 - bobversie €28,00

Zondagsmenu

Zondag is altijd een speciale dag. Je hebt alle tijd om op je gemak te genieten van een creatief ontdekkingsmenu in ons culinair restaurant.

Culinair zondagsmenu (€80,00)

Wij serveren je een 3-gangenmenu, inclusief cava, wijnen, waters en een koffie complet. Bijpassend dessertwijntje (€6,50).

Op zondag kan u ook genieten van ons 4 tot 7-gangenmenu.
Liever een selectie superieure kazen i.p.v. een zoet dessert? Dan geldt een supplement van €12,50.
Reserveer hier je tafel

Kaasassortiment

Kaas is één van de passies van chef-kok René. Wekelijks trekt hij naar Beringen om er bij kaasmeester Peter Verbruggen zorgvuldig een reeks heerlijke, gevarieerde kazen te selecteren.

Ga je voor ons kaasassortiment als dessert? Dan komt René met zijn kaaswagen tot bij jou aan tafel. Hij gidst je door de verschillende kazen en laat je genieten van een unieke kaasproeverij. De verschillende kazen zorgen samen voor één mooie, afgeronde ervaring.

Zij gingen je voor op ontdekkingsreis

Geniet van een gastronomische reis 

crossmenu